مراحل و چگونگی اخذ رتبه پیمانکاری
بعد از ثبت شرکت، مهم ترین کاری که شرکت های پیمانکاری باید انجام دهند، اقدام برای کسب رتبه است. شرکت های پیمانکاری برای همکاری با ادارات دولتی و شرکت در مناقصات به کسب رتبه بندی احتیاج دارند، چرا که براساس قانون موسسات و سازمان های دولتی اجازه همکاری با شرکت های که دارای گواهینامه صلاحیت پیمانکاری نیستند، ندارند.
به شرکت های پیمانکاری گرید یا رتبه ای از ۱ تا ۵ می دهد که در آن ۵ پایین ترین رتبه و ۱ بالاترین رتبه است. در ابتدای اقدام به کسب گرید یا رتبه شرکت های پیمانکاری شما باید با رتبه ۵ دریافت کنید.
دریافت رتبه خوب پیمانکاری به چه عواملی بستگی دارد؟
برای دریافت رتبه خوب پیمانکاری شرکت ها باید مشخصات و ویژگی های زیادی داشته باشند. یکی از مهمترین عوامل سابقه تحصیلی و کاری و مالی اعضاء شرکت و مخصوصا اعضای هیئت مدیره است. هر چه نیروهای متخصص بیشتر و حرفه ای تری در شرکت شما وجود داشته باشد، امتیاز بالاتری خواهید داشت. که مراحل زیر شامل آنها می شود:
- مدیر عامل باید حداقل دارای مدرک لیسانس باشد.
- بیمه کارکنان و تمامی تجهیزات و ساختمان ها انجام شده باشد
- تجهیز کارگاه در مدت زمان معلوم و مطابق با شرایط پیمانکار باید انجام پذیرد.
- مقرارت حفاظت فنی و بهداشت محیط کار باید رعایت شده باشد.
- شرایط قانونی اخذ رتبه پیمانکاری
- عدم وجود ممنوعیت های مقرر در اصول ۴۹ و ۱۴۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
- عدم سوء سابقه شرکت در فعالیت های پیمانکاری
- عدم وجود ممنوعیت در اعطای صلاحیت مندرج در بند ۲۴ و ضوابط ارزشیابی پیمانکاران
- دو سوم اعضای هیئت مدیره باید حداقل دارای مدرک لیسانس باشند.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ رتبه ۵ پیمانکاری
مدارک مورد نیاز برای اخذ رتبه پیمانکاری در شرکت سهامی خاص :
1-اساسنامه شرکت، اظهار نامه مالیاتی، روزنامه رسمی تاسیس و در صورت وجود آخرین تغییرات روزنامه
2-مدارک مربوط به محل شرکت که سند مالکیت یا اجاره نامه شرکت طبق روزنامه رسمی باشد.
3-ارائه شناسنامه و کارت ملی کلیه سهامداران و اعضای هیئت مدیره – استعلام سابقه بیمه برای مهندسین و گواهی نامه کار مربوط با رشته مورد درخواست جهت اخذ بیمه
4-سربرگ رسمی شرکت
۵-یک نفر مهندس با ۷ سال سابقه بیمه مرتبط با فعالیت در شرکتی رتبه دار در هیئت مدیره باید وجود داشته باشد.
در صورت نبود شرط بالا دو نفر مهندس هر کدام با ۳ سال سابقه بیمه مستند از فعالیت در شرکتی رتبه دار هم کفایت خواهد کرد.
برای کسب رتبه چه کاری باید انجام داد؟
ابتدا با مراجعه به آدرس sajat.mporg.ir در سامانه ساجات ثبت نام کنید و تمامی اطلاعات و مدارک لازم را در سامانه بارگزاری کنید. احتمال دارد که نیاز به ارسال فیزیکی مدارک و یا حضور مدیر عامل با هیئت مدیره هم باشد.
مدارک شما در مراحل مختلف توسط کارشناسان بررسی شده و امور کسب رتبه به ترتیب پیش خواهد رفت.
گرید
سازمان برنامه و بودجه کشور، شرکتها را در پنج شاخه مختلف اعم از پیمانکاری، مشاوره، انبوه سازی، انفورماتیک و طراحی و ساخت EPC رتبه بندی می کند، به این رتبه ها گرید گفته می شود و به فرآیند گرفتن آن اخذ رتبه گفته می باشد.
هدف از رتبه بندی شرکتها، سروسامان بخشیدن به نحوه برگزاری مناقصه های بزرگ است. در حقیقت معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی با رتبه بندی شرکتها، سطح اعتبار و صلاحیت شرکتها را با یک پیمانه یکسان می سنجد و اعلام می کند و از طرف دیگر ارائه گواهی رتبه را لازمه مشارکت در مناقصه های بزرگ دولتی قلمداد کرده است.
بر این اساس نقش افراد سودجو در نحوه برگزاری مناقصه ها کمرنگ می شود و پروژه ها به دست حرفه ای ها می رسند. بنابراین رتبه بندی شرکتها، امری ضروری است.
چگونه گرید شرکت بگیریم
شرکتهای پیمانکاری و مشاور به ترتیب در ۱۱ و ۹ رشته مختلف رتبه بندی می شوند. شرکتهای پیمانکاری در رشته های ابنیه و ساختمان، راه و ترابری، ارتباطات، کشاورزی، آب، نیرو، صنعت و معدن، نفت و گاز، تاسیسات و تجهیزات، کاوش های زمینی و مرمت آثار باستانی رتبه می شوند.
شرکتهای مشاور در رشته های راه و ترابری، معماری و شهرسازی، مهندسی آب، مطالعات کشاورزی، نفت و گاز، صنعت و معدن، پست و مخابرات، انرژی و گروه تخصصهای مشترک رتبه بندی می شوند.
محدوده رتبه بندی شرکتهای پیمانکاری از ۱ تا ۵ و بازه رتبه بندی شرکتهای مشاور از ۱ تا ۳ است. رتبه ۱ به باکیفیت ترین شرکتهای پیمانکاری و مشاوره تعلق می گیرد. اما اگر شرکتهای پیمانکاری و مشاور دارای حداقل شرایط جهت اخذ رتبه باشند؛ به ترتیب رتبه های ۵ و ۳ را کسب خواهند کرد.
رتبه بندی شرکتهای پیمانکاری و مشاور از طریق سامانه الکترونیکی ساجات انجام می گیرد یعنی شرکتها باید در سامانه نامبرده ثبت نام کنند و مدارک لازم برای اخذ رتبه را در این سامانه بارگزاری کنند تا پس از گذراندن از فیلترهای مختلف موفق به اخذ رتبه شوند.
پس از پشت سر گذاشتن مراحل، رتبه شرکت اتخاذ می گردد. رتبه بندی شرکت ها علاوه بر اینکه در رشته های گوناگون نشان دهنده ی صلاحیت و توانایی شرکت ها است، امکان بستن قرارداد با سازمان ها و شرکت های دولتی را نیز فراهم می کند.
در صورتی که شرکت پیمانکاری دارید که رتبه ندارد، شرکت ها و سازمان های دولتی اجازه ندارند با شرکت شما همکاری داشته باشند. شرکت های پیمانکاری برای شرکت در مناقصات دولتی ملزم به داشتن گواهی صلاحیت پیمانکاری هستند.
انواع رتبه شرکت
- رتبه بندی پیمانکاری
- رتبه بندی مشاور
- انفورماتیک
- رتبه بندی EPC صنعتی و EPC غیر صنعتی
- رتبه بندی مدیریت طرح.
رتبه بندی شرکتهای پیمانکاری و مشاور نسبت به بقیه موارد رایجتر هستند. برای شرکت های پیمانکاری رتبه بندی شرکت ها در 11 رشته معرفی شده و در پایه های 1 و 2 و 3 و 4 و 5 تعریف می شود و شرکت های مهندسی مشاور در 3 پایه رتبه بندی می شوند.
رتبه پیمانکاری با رتبه مشاور چه فرقی دارد ؟
فعالیت شرکت های پیمانکاری در غالب قراردادهای اجرایی در زمینه ی ساخت و نظارت بر پیمانکار می باشد اما شرکت های مشاور در زمینه ی طراحی و نظارت بر ساخت فعالیت می کنند و واسطه ی پیمانکار و کارفرما هستند.
مهمترین نکته برای رتبه بندی شرکت های پیمانکاری تعداد نیروی فنی و مهندسی حاضر در اعضای هیئت مدیره، رزومه کاری فراهم آمده وتوان مالی می باشد اما در اعطای رتبه به شرکت های مشاور علاوه بر نیروی فنی و مهندسی، امکانات فنی و نرم افزاری آن شرکت نیز مورد سنجش قرار می گیرد.
شرایط لازم جهت اخذ رتبه
نخستین قدم ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها می باشد سپس :
- حداقل ۲/۳ اعضاء هیئت مدیره شرکت باید لیسانس فنی و مهندسی داشته باشند.
در اعضای هیئت مدیره شرکت باید یکی از دو حالت ذیل برقرار باشد :
- حالت اول: شرکت دارای یک نیروی مهندس با ۷سال سابقه باشد فقط می تواند در یک رشته تقاضای رتبه دهد .
- حالت دوم: شرکت دارای دو نیروی مهندس هرکدام با ۳ سال سابقه باشد می تواند در دو رشته مختلف تقاضا دهد.
اعتبار گواهی های صادر شده
رتبه های پیمانکاری صادر شده دارای اعتبار 4 ساله می باشند و دیگر امکان اینکه مثل سالهای قبل که در پایان هر دوره ، حداکثر تا دو مرتبه و هر بار برای مدت شش ماه تمدید می شدند، وجود ندارد و در پایان دوره 4 ساله،شرکت می بایست مطابق شرایط جدید اقدام به اخذ رتبه نماید.
مزایای رتبه بندی شرکت
- یکی از شرایط مهم جهت عقد قرارداد با شرکت ها و سازمانهای دولتی،داشتن رتبه می باشد در غیراینصورت هیچگونه همکاری از سوی سازمانهای دولتی صورت نمی گیرد.
- . شرکت های پیمانکاری برای شرکت در مناقصات و مزایدات باید دارای گواهی نامه ی تعیین صلاحیت پیمانکاری باشند
- سرمایه گذاران با توجه به رتبه و توانایی مالی و تجربه کاری شرکت میتوانند مناسب ترین شرکت را جهت اجرای پروژه خود انتخاب کنند
مدارک لازم برای رتبه بندی شرکت
- شماره کد اقتصادی
- کپی واضح اساسنامه
- آگهی تاسیس
- روزنامه رسمی
- هرگونه آگهی تغییرات شرکت
- کپی شناسنامه ازصفحه اول وآخر(در صورتیکه شناسنامه دارای صفحه توضیحات باشد،کپی صفحه آخر الزامیست)
- کپی هر دو روی کارت ملی
- کپی مدرک تحصیلی
- کپی هر دو روی پایان خدمت
- عکس 4*3 از اعضاء هیئت مدیره
- گواهی امضاء از نفر حق امضاءدار شرکت خطاب به امور پیمانکاران
- هرگونه قرارداد فقط 5 برگ اول
- مفاصا حساب بیمه از قراردادها
- مهر شرکت
نحوه استعلام رتبه شرکت های پیمانکاری
رتبه شرکت های پیمانکاری بر اساس تعداد افراد متخصص، صلاحیت پیمانکاران، کیفیت فعالیت ها، رعایت اصول و قوانین و میزان سود دهی و توان مالی آنها مشخص می شود. استعلام رتبه شرکتهای پیمانکاری با ارائه تعهدنامه محضری کلیه اعضای هیئت مدیره مبنی بر فعالیت نداشتن در پست های دولتی و سایر مدارکی که در قسمت های قبلی درباره آنها صحبت شد امکان پذیر می باشد.
برای اینکه رتبه شرکت شما مشخص شود باید اعضایی نظیر مجری پروژه، مدیر امور فنی مهندسی، ذی حساب، نماینده امور پیمانکاران و نماینده مشاور کارفرما در دستگاه اجراییتان وجود داشته باشند.
به این شکل است که ابتدا با مراجعه به وب سایت ساجات مراحل اولیه وارد کردن اطلاعات و بارگذاری اسکن مدارک را به صورت الکترونیکی انجام داده و سپس در زمان اعلام شده به صورت حضوری برای تحویل مدارک به سازمان مربوطه مراجعه می نمایید.
به منظور استعلام رتبه شرکت پیمانکاری خود می توانید به سایت ساجات به آدرس اینترنتی sajar.mporg.ir مراجعه نمایید.
سپس تنها کافی است تا قسمت جستجو را در صفحه اصلی پیدا کرده و نام شرکت را در آن وارد نمایید. وقتی نام شرکت را پیدا کردید با کلیک کردن بر روی نام شرکت قادر خواهید بود تا مشخصات شرکت و تعداد فعالیت های در دست اجرا و ظرفیت آزاد را مشاهده کنید
انواع رتبه پیمانکاری
همانطور که می دانید رتبه های پیمانکاری در 11 تخصص به شرح زیر و در 5 پایه به شرکت های متقاضی اعطا می گردد با این توضیح که در صورت کسب بالاترین امتیازات در بخش های مختلف موفق به اخذ رتبه 1 و در غیره این صورت به ترتیب رتبه های 2 ، 3 ، 4 و یا 5 می شوند هرچند که در صورت عدم کسب حداقل امتیازات رتبه ای نیز کسب نخواهند کرد.
انواع رشته های پیمان کاری:
رشته راهسازی و یا راه و ترابری
در برگیرنده امور پیمانکاری مربوط به ساخت راهها نظیر جادههای اصلی و فرعی، بزرگراهها، راههای ریلی، باند فرودگاه، سیستمهای انتقال هوایی پایه دار، فرودگاهها، تونلها، پلها، راههای زیرزمینی و سیستمهای حمل و نقل ( تهیه و نصب و نگهداری و تعمیر تجهیزات ) و راهداری و عملیات آسفالتی و ....
رشته ساختمان و ابنیه:
دربرگیرنده امور پیمانکاری مربوط به ساخت ساختمانها و ابنیه عمومی اعم از چوبی، آجری، سنگی، بتنی و فلزی، سازههای ساختمانی، محوطههای کوچک، دیوارکشی، اجرای پیاده روها و ...
رشته آب:
در برگیرنده امور پیمانکاری مربوط به بندها، سدها و ساختمان نیروگاه آبی، سازههای هیدورلیکی و تونل ب و شبکههای آب، مخازن آب خانههای توزیع آب، تأسیسات و تجهیزات تصفیههای آب و فاضلاب بزرگ، خطوط انتقال آب، ایستگاههای پمپاژ آب و فاضلاهاب بزرگ، شبکهآوری و انتقال فاضلاب، کانالهای انتقال آب و شبکههای آبیاری و زهکشی، سازههای دریایی و ساحلی، احداث حوضچهها و استخرهای پرورش و تکثیر آبزیان، و عملیات ساختمانی (سیویل) تصفیه خانههای آب و فاضلاب و ...
با رشته آب شامل سه زیررشته میباشد:
- سازههای دریایی
- سدسازی و تأسیسات مربوطه
- خطوط انتقال آب و شبکههای آب و فاضلاب
رشته صنعت و معدن:
در برگیرنده امور پیمانکاری مربوط به تأسیسات و تجهیزات صنایع غذایی، صنایع تبدیلی، نساجی، پوشاک، چرم، چوب، شیشه، سلولزی، کانهآرایی، استخراج، فرآوری، متالورژی استخراجی، ذخیره تبدیل مواد خام و تولید در صنایع پتروشیمی، شیمیایی، کانی غیرفلزی، صنایع سنگین، معدنی، صنایع فلزی (آهن و فولاد، غیر آهنی و فرآوردههای فلزی )، سازههای صنعتی ( به جز سازههای ساختمانی )، تجهیزات هیدرومکانیک، کارخانجات ابزارآلات و، ماشینها، تأسیسات صنعتی جانبی، تولید وسایل آزمایشگاهی و دارویی، کارخانجات تولید وسایل حمل و نقل، خطوط انتقال مواد در کارخانجات، بهینهسازی مصرف انرژی، صنعت حمل و نقل، اتوماسیو ن صنعتی شامل کنترل، ابزار دقیق، مانیتورینگ، میترینگ، اسکادا و نظایر آن.
رشته صنعت و معدن شامل 3 زیر رشته زیر میباشد:
- صنعت
- معدن
- اتوماسیون صنعتی
رشته نیرو:
دربرگیرنده امور پیمانکاری مربوط به تولید، توزیع های برق وها، شبکه و انتقال نیرو اعم از نیروگاه تأسیسات برقی، پستهای توزیع و الکترونیک عام و خاص و نظایر آن.
رشته نیرو شامل 2 زیر رشته زیر میباشد:
- تولید نیرو
- پست، انتقال و توزیع نیرو
رشته تأسیسات و تجهیزات:
در برگیرنده امور پیمانکاری مربوط به شبکه گازرسانی شهری، تأسیسات مکانیکی و هیدرومکانیکی سدها، سیستمهای سردکننده ساختمان، تأسیسات و تجهیزات ساختمان (آب، گاز، برق و فاضلاب) و انتقال زباله، تأسیسات و تجهیزات تصفیههای آب و فاضلاب کوچک، وسایل انتقال ( آسانسور پله برقی و … ) سیستمهای خبر و هشداردهنده، تجهیزات آشپزخانه و سلف سرویس و رختشویخانه، سیستمهایهای ارتباطی، شبکههای رایانهای ساختمان، ماسه پاشی (سندبلاست)، حفاظت کاتودی، پوشش (لاینیگ) و ایستگاههای پمپاژ آب و فاضلاب کوچک و...
دربرگیرنده امور پیمانکاری مربوط به بخش ICT شامل مخابرات صوتی، تصویری و دادهای، ساخت ایستگاههای اصلی انتقالدهنده و توزیعکننده، انواع شبکههای زیرساختی و خدماتی شامل پستی، مخابراتی، شبکههای انتقال سیمی، بیسیم، رادیو، تلویزیون و شبکههای ماهواره، اینترنت و اینترانت و...
رشته مرمت آثار باستانی ( حفاظت و مرمت آثار فرهنگی و تاریخی ):
این رشته دربرگیرنده امور پیمانکاری مربوط به اجرای طرحهای حفاظت، رفع خطر، پاکسازی، استحکام بخشی، مقاومسازی، مرمت، بهسازی، بازسازی، نوسازی و احیاء آثار منقول و غیرمنقول فرهنگی و تاریخی و ساماندهی کالبدی و منظری ابنیه، بافتها و محوطههای تاریخی میباشد.
رشته مرمت شامل 2 زیر رشته میباشد:
- آثار فرهنگی و تاریخی منقول
- آثار فرهنگی و تاریخی غیرمنقول
رشته نفت و گاز:
دربرگیرنده امور پیمانکاری مربوط به تأسیسات سرچاهی و خطوط لوله جریانی، فرآوری نفت و گاز و کارخانههای گاز و گاز مایع و تزریق گاز و آب، پالایشگاههای نفت و گاز و کارخانههای پتروشیمی، مخازن ذخیره نفتی، خطوط انتقال نفت و گاز، تلمبه خانههای نفت و ایستگاههای تقویت فشار گاز، سازههای دریایی نفت و گاز و نظایر آن.
رشته نفت و گاز شامل 3 زیر رشته میباشد:
- خطوط انتقال مخازن و تلمبه خانهها و شبکههای نفت و گاز
- پالایشگاههای نفت و گاز و پتروشیمی
- تولید نفت و گاز
رشته کاوشهای زمینی:
دربرگیرنده امور پیمانکاری مربوط به اکتشاف، حفاری، استخراج، حمل و بهرهبرداری از مواد غیر زنده موجود در پوسته زمین ( در خشکی و آب ) کاوشهای غیرمستقیم روش خشکی، حفاریهای آبی، هیدروکربوری و تزریق مواد و دفن زباله، کاوشهای دریایی، حفاری در بستر دریا و ژئوتکنیک، بهرهبرداری از مواد بستر دریا ( به جز هیدروکربورها ) سیستمهای ثابت انتقال مواد در دریا و ایستگاههای آن شامل آب، فاضلاب، هیدروکربورها، و دیگر مواد، آمادهسازی و ساخت و بهرهبرداری از معادن روباز ( در خشکی ) و آمادهسازی و ساخت و بهرهبرداری از معادن زیرزمینی ( در خشکی ) و...
رشته کشاورزی:
دربرگیرنده امور پیمانکاری مربوط در زمینه جنگل کاری و درخت کاری، آبیاری، بهسازی و اصلاح اراضی، احداث حوضچهها و استخرهای پرورش و تکثیرماهی، مالچ پاشی و تثبیت شن روان، عملیات به زراعی، کاشت و برداشت محصولات عمده و استراتژیک، مرتع داری و ایجاد مراتع دست کاشت، کارهای دامپزشکی، ایجاد فضای سبز و نگهداری آن، کارهای دامپروری شامل ( مرغ داری، گاوداری، زنبورداری و گوسفند داری ) شیلات و آبزیان و ...
تمدید رتبه شرکت
از موضوعاتی می باشد که هرچند هر چهار سال یک بار برای شرکت های رتبه دار اتفاق می افتد ولی از آنجایی که هر ساله ظرفیت ها و امتیازات لازم جهت اخذ رتبه های مختلف دستخوش تغییرات (افزایش) می شوند، لیکن نباید انتظار داشت شرکت ها با همان شرایط 4 سال قبل بتوانند تمدید گواهی را براحتی و با سرعت انجام دهند .
شرایط لازم مهندسین برای دریافت رتبه 5
خوب است بدانید شرط لازم برای اخذ رتبه پیمانکار دریافت گرید 5، داشتن افرادی است که امتیازآور محسوب می شوند. این امتیازها بر اساس سوابق تحصیلی و شغلی سنجیده می شود. در این جا توان مالی و تعداد پروژه ها خیلی مطرح نیست. این موارد در گریدهای بالاتر اهمیت بالاتری پیدا می کند.
مهندسین عضو هیات مدیره باید شرایط زیر را داشته باشند تا تایید صلاحیت شوند
- نیاز به وجود یک نفر مهندس است که حداقل 7 سال سابقه بیمه داشته باشد. این سابقه بیمه باید مرتبط با فعالیت در شرکتی رتبه دار باشد. اگر سوابق بیمه از شرکتی فاقد رتبه باشد، باید پروژه های مرتبط با رشته مورد تقاضا وجود داشته باشد تا فرد تایید شود.
- اگر شرط اول برقرار نباشد باز هم راه حل وجود دارد. در اینجا نیاز به حضور دو نفر مهندس است که هر کدام 3 سال سابقه بیمه مستند از فعالیت در شرکت رتبه دار را دارا باشند. وقتی دو مهندس حضور داشته باشند، مزیتی که شامل تان می شود این است که می توانید برای دو رشته تحصیلی تقاضای رتبه نمایید.
رتبه بندی مشاوران
رتبه بندی مشاوران تفاوت چندانی با رتبه بندی شرکت های معمولی ندارد و تفاوت این شرکت ها با دیگران این است که رتبه مشاور، همانطور که از اسم آن مشخص است برای تعیین مهارت های شرکت های مشاور انتخاب می شود. رتبه مشاور هم مثل گرید شرکت های دیگر فقط در صورتی امکان پذیر است که چند نفری را با تخصص کامل در شرکت داشته باشید و همینطور سابقه و مهارت را به اندازه کافی داشته باشید.
رتبه بندی پیمانکاران
رتبه بندی پیمانکاران بعد از اینکه شرکت به عنوان یک شرکت پیمانکاری رسمی ثبت شد، به دست می آید. برای تضمین گرفتن درجه بهتر در هر رتبه بندی باید شرایط قانونی لازم را داشته باشید و تمام قوانین مربوط به رتبه بندی را به طور کامل رعایت کنید.
در همین حین باید اسنادی که برای گرید شرکت لازم است، کامل و دقیق تهیه کنید تا از مشکلات بعدی جلوگیری شود.
هزینه رتبه بندی شرکت
هزینه رتبه بندی شرکت را می شود در چند دسته بررسی کرد. کمترین سطح هزینه ها برای گرفتن اسناد مورد نیاز خرج می شود. بعد از آن قسمت روزنامه رسمی است. اما بیشترین هزینه ای که در گرید شرکت با آن روبه رو می شوید، زمان کار و انجام پروژه ها است. شرکت ها صرفا به دلیل اینکه پروژه بزرگی را انجام داده اند، تایید نمی شوند. این پروژه ها باید کاملا دقیق باشند و تمام قوانینی که در نظام نامه آورده شده را رعایت کرده باشند.
قوانین رتبه بندی شرکت
قوانین رتبه بندی شرکت ها چندان سخت و بغرنج نیست. با کمی دقت در اجرای قوانین به راحتی می توانید برای کسب رتبه مورد نظر اقدام کنید.
قانون ۱ – شرکت در زمان انجام پروژه های قبلی خود نباید فعالیتی خلاف قانون داشته باشد.
قانون ۲ – اگر یکی از مدیرانی که در شرکت کار می کنند در یک سازمان دولتی هم رسما مشغول فعالیت باشد، شرکت نمی تواند رتبه بگیرد.
قانون ۳ – سابقه شرکت هم در رتبه بندی آن ارزشیابی می شود.
قانون ۴ – مراحل درخواست رتبه را دقیق پیش بروید و همه اسنادی که برای کار لازم است را تحویل دهید.
قیمت مدارک رتبه بندی شرکت
قیمت مدارک رتبه بندی شرکت ها حدودی است و بیشتر در وابسته به این است که مدارک خواسته شده چقدر اعتبار به شرکت اضافه می کنند.
در واقع علت اینکه گاهی شرکت ها مبادرت به اجاره مدرک می کنند این است که اعضای هیئت مدیره به اندازه کافی مدرک مرتبط با رشته کاری شرکت ندارند و طبق قوانین کسب رتبه، شرکت برای گرفتن رتبه مورد نظر، به تعداد کافی متخصص در شرکت و بین اعضای هیئت مدیران نیاز دارد به همین دلیل شرکت اقدام به کرایه مدارکی می کنند که لازم دارند.در این زمان افرادی که در شرکت های دولتی کار نمی کنند و توانایی این را دارند که به عنوان هیئت مدیره شرکت مورد نظر شناخته شوند، مدرک خود را در ازای مبلغی توافقی در اختیار شرکت مورد نظر قرار می دهند.
جهت کسب اطلاعات بيشتر و مشاوره رايگان ميتوانيد با
موسسه حقوقي ثبت سفير تماس بگيريد