ثبت شرکت و راهنمای مدارک ثبت شرکت مطابق با آخرین تغییرات سال 1402
ثبت شرکت چیست؟ چرا باید شرکت ثبت کنیم؟ ثبت شرکت رایگان به چه صورت است؟ چه مدارکی برای ثبت شرکت مورد نیاز است؟ این ها تمامی سوالاتی است که ذهن مخاطبان ما را به خود درگیر کرده و در این مقاله به شرح آن میپردازیم.
با توجه به تقاضای بالا برای ثبت شرکت و وجود افراد سودجو در این زمینه شما می توانید خودتان ثبت نام و تکمیل مدارک در سامانه را انجام دهید، اما اگر در امر ثبت شرکت و امور رایانه ای ماهر نیستید به شما توصیه می شود تا طی مسیر ثبت، از مشاوره حقوقی متخصصان مجرب ثبت سفیر بهره بگیرید.
اگر به دنبال شروع فعالیت تجاری یا غیر تجاری هستین بهتر است قبل از شروع کار شرکت ثبت کنید زیرا:
- فعالیت شما به صورت قانونی انجام میشود.
- امکان دریافت وام و تسهیلات بانکی برای شما فراهم میشود.
- مخاطبان، سازمان ها و دولت با اعتماد بیشتری با شما همکاری میکنند.
- امکان شرکت در مزایدات و مناقصه دیگر شرکت ها.
- اعطای نمایندگی برندها و شرکتهای بزرگ به سایر شرکتها.
- مبادلات تجاری با سایر شرکتها و کشورها.
شرکت چیست؟
شرکت در لغت به معنای شریک شدن در مال یا کاری می باشد. در اصطلاح حقوقی، شرکت به قراردادی گفته می شود که بر مبنای آن شرکا سود حاصل از شرکت را بین خودشان تقسیم می کنند.
انواع شرکت:
- شرکت با مسئولیت محدود
- شرکت سهامی خاص
- شرکت سهامی عام
- شرکت تعاونی
- شرکت های غیرتجاری
- شرکت تضامنی
نکته قابل توجه اینکه با وجود تفاوت های کلی در اساس و ساز و کار این شرکت ها باهم، اما ثبت این شرکت ها عموما با هم مشابه هستند.
چرا باید شرکت تاسیس کرد؟
دو مساله مهم در طی تجارت باعث میشود تا به دنبال ثبت شرکت خود باشید.
اول آن که در هر شراکتی احتمال جدا شدن وجود دارد، برای آن که فعالیتی به طور سالم پیش برود، باید هر کدام از شرکا سهم خود را از کار بدانند و با آسودگی با هم همکاری داشته باشند. ثبت شرکت به تمام شرکا امنیت شغلی داده و خیال آنها را بابت مشخص بودن منافع کسب و کار آسوده میکند.
بنابراین با ثبت شرکت اگر هر کدام از شرکا تصمیم به جدایی گرفت، با استناد به قراردادی که بستهاند، میتواند منافع خود را دریافت و از کار خارج شوند. موضوع دیگری که باعث میشود به دنبال ثبت شرکت باشید؛ اعتباری است که با تشکیل شرکت به دست میآورید. در هر تجارتی، اعتماد به شرکتی که قانونی است و از چند نفر تشکیل شده راحتتر صورت میگیرد. بنابراین با ثبت شرکت معاملات و فرصتهای تجاری بهتری در پیش روی صاحبان شرکت خواهد بود. علارغم اینکه امنیت مالی شرکا در این نوع فعالیتها براساس نوع شرکتی که ثبت میکنند نیز بسیار بالاست.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت:
1- کپی شناسنامه و کارت ملی اعضا.
2- شماره همراه بنام اعضا.
3- ثبت نام ثنا هر یک از اعضای هیئت مدیره.
مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها به شرح زیر است:
- انتخاب نوع شرکتی که نیاز داری.
- تعیین شرکای شرکت یا همان سهامداران.
- مشخص کردن سرمایه اولیه شرکت.
- انتخاب موضوع فعالیت مناسب برای شرکت.
- مرحله جذاب انتخاب نام شرکت.
- تعیین چارت سمت هر عضو و مشخص کردن اختیارات و حقوق امضاء.
- آماده کردن مدارک لازم طبق چک لیست مورد نیاز اداره ثبت.
- ثبت نام آنلاین و درخواست اینترنتی.
- ارسال کردن مدارک به همراه نامه تایید نام اداره.
- مراجعه به اداره جهت امضاء و تحویل اوراق.
- پرداخت روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار شرکت.
جریمه های عدم ثبت شرکت
اگر در ثبت شرکت تعلل شود، مؤسسان و مدیران شرکت مدارک لازم برای معرفی شرکت در دست ندارند و نمی توانند وجود شرکت را رسماً تایید کنند.
عدم ثبت شرکت علاوه بر جرایمی که در قانون ثبت شرکت ها برای ثبت نکردن شرکت مقرر شده، ممکن است شرکاء را مشمول ماده 220 قانون تجارت کند. زیرا در شرکت های ثبت نشده مسئولیت شرکاء نسبت به تعهدات شرکت، تضامنی است.
وانگهی، عدم اقدام به موقع ثبت ممکن است بر اساس قواعد مسئولیت مدنی تقصیر محسوب شود. برای مؤسسین و اشخاصی که مسئول این امر بوده اند، تکلیف به جبران خسارت در پی داشته باشد.
ماده ی 6 لایحه ی قانونی 1347 نشان می دهد که با رعایت برخی قواعد شخصیت حقوقی شرکت قبل از ثبت در مرجع ثبت شرکت ها ایجاد می شود ولی این شخصیت کامل نمی شود مگر پس از ثبت آن در مرجع اخیر. لذا با وجود آنکه شرکت قبل از ثبت در مرجع ثبت شرکت ها ایجاد می شود و شخصیت حقوقی پیدا می کند، ثبت شرکت در کارکرد آن نقش عمده ای دارد. در واقع تا شرکت ثبت نشود نمی تواند برخی از اعمال حقوقی را انجام دهد:
اولاَ «تا وقتی که شرکت به ثبت نرسیده صدور ورقه ی سهم یا گواهینامه ی موقت سهم ممنوع است. در صورت تخلف امضاکنندگان مسئول جبران خسارات اشخاص ثالث خواهند بود.» (ماده ی 28 لایحه ی قانونی 1347)
ثانیاَ «انتشار اوراق قرضه ممکن نیست، مگر وقتی که کلیه ی سرمایه ی ثبت شده ی شرکت تادیه شده و دو سال تمام از تاریخ ثبت شرکت گذشته و دو ترازنامه آن به تصویب مجمع عمومی رسیده باشد.» (ماده ی 55 لایجه ی قانونی 1347)
ثالثاَ «استفاده از وجود تادیه شده به نام شرکت های سهامی در شرف تاسیس ممکن نیست، مگر پس از به ثبت رسیدن شرکت...» (ماده ی 22 لایحه ی قانونی 1347).
عدم ثبت شرکت خارجی
در رابطه با نتیجه ی عدم ثبت شرکت خارجی قابل توجه است ماده ی 5 قانون ثبت شرکت ها، نمایندگی یا مدیریت شعبه ی شرکت های خارجی را مکلف به ثبت شرکت در ایران کرده است، مشروط بر اینکه بخواهند در ایران فعالیت کنند. عدم ثبت، موجب صدور حکم پرداخت جریمه توسط اشخاص مسئول و جلوگیری از فعالیت شرکت و شعبه ی آن در ایران می شود. برای تسهیل احراز ثبت شرکت های خارجی، ماده ی 22 قانون تجارت مقرر کرده است: «...هر شرکت خارجی که بر طبق قانون ثبت شرکت ها مصوب خرداد ماه 1310 مکلف به ثبت است باید در کلیه ی اسناد و صورت حساب ها و اعلانات و نشریات خطی یا چاپی خود در ایران، تصریح نماید که در تحت چه نمره در ایران به ثبت رسیده والا محکوم به جزای نقدی می شود. این مجازات علاوه بر مجازاتی است که در قانون ثبت شرکت ها برای عدم ثبت مقرر شده است».
مزایای ثبت شرکت:
1-انجام فعالیت به صورت قانونی.
2-تمام اعضا مسئولیت دارند.
3-برخورداری تمام اعضا از حقوق قانونی.
4-شرکت در مناقصات و مزایدهها.
5-اعطای نمایندگی برندها و شرکتهای بزرگ به سایر شرکتها.
6-واضح بودن تمام اطلاعات شرکتها.
7-گذر تاریخ، اعتبار شرکت.
8-استفاده از مزایای ثبت شرکت.
9-مبادلات تجاری با سایر شرکتها و کشورها.
10-برخورداری از سرمایه.
با توجه به تقاضای بالا برای ثبت شرکت، و وجود افراد سودجو در این زمینه شما می توانید خودتان ثبت نام و تکمیل مدارک در سامانه را انجام دهید اما اگر در امر ثبت شرکت و امور رایانه ای ماهر نیستید به شما توصیه می شود تا طی مسیر ثبت، از مشاوره حقوقی متخصصان مجرب ثبت سفیر بهره بگیرید
هزینه ثبت شرکت:
ثبت شرکت، به عنوان یک پروسه قانونی دارای هزینه می باشد که می بایست به دست متقاضیان پرداخت گردد. هزینه ثبت شرکت، اقسام گوناگونی دارد مانند: هزینه مشخص و استعلام نام شرکت، هزینه تنظیم اساسنامه شرکت + اوراق ثبتی، درخواست گواهی عدم سوء پیشینه و کپی برابر اصل مدارک، هزینه پستی شرکت، هزینه حق الثبت، هزینه حق الدرج یا درج در روزنامه محلی، هزینه پاکت، پوشه و هزینه روزنامه رسمی کل کشور را شامل می شود.
در نظر داشته باشید که نوع شرکت در هزینه ثبت شرکت موثر است. به عنوان نمونه به دلیل پیچیدگی های ثبتی و اداری ثبت شرکت، هزینه ثبت کردن شرکت با مسئولیت محدود و سهامی خاص با یکدیگر فرق میکند. همینطور، مقدار سرمایه شرکت، مکان ثبت شرکت، تعداد نفرات شرکت و موضوع ثبت نیز در تفاوت قیمت ها تاثیرگذار است. چنانچه که موضوع فعالیت شرکت دارای موارد گوناگونی بوده و طولانی باشد، هزینه ثبت افزایش می یابد. دریافت مجوز برای موضوعات مجوزی نیز طبیعتاَ هزینه های خود را به همراه خواهد داشت. ( برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص هزینه های صفر تا صد ثبت برند با ما تماس بگیرید).
حداقل سرمایه برای ثبت شرکت
هزینه ثبت یک شرکت کلا ثابت نیست و هرساله تغییر میکند، اما قبل از اینکه کار را شروع کنید تخمین هزینه بزنید، مراقب افراد سو جو باشید. در این رابطه سعی کنید مشورت با اشخاص متخصص و اگاه به ثبت مجموعه و شرکت خود بپردازید که بعد ها با مشکلاتی نظیر قوانین مالیاتی، قوانین سهام داری، مدیریت مالی و سرمایه و.... مواجه نشوید.
ثبت برند برای شرکت
زمانی که شما شرکت ثبت میکنید و با آن شناخته میشوید و کسب کار شما رو به رونق میباشد، یکی از کارهایی که باعث بازدهی بالاتر و شناخته شدن بهتر شما در عرصه کسب و کارتان میباشد ثبت برند برای شرکت است.
مدارک مورد نیاز ثبت برند برای شرکت (حقوقی):
۱ – مدارک ثبتی شرکت مانند روزنامه رسمی تاسیس شرکت، آگهی تغییرات شرکت چناچنه شرکت دارای تغییرات باشد.
۲ – مدرک های شناسایی آخرین مدیرعامل شرکت.
۳ – کپی برابر اصل جواز.
۴ – تصویر لوگو به ابعاد ۶*۶.
دریافت کارت بازرگانی برای شرکت
زمانی احساس نیاز به کارت بازرگانی رو حس میکنید که، کسب و کار شما نیاز به تجارت یا همان واردات و صادرات کالا داشته باشد و یا بخواهید برای شرکت نام تجاری لاتین ثبت کنید. در این هنگام شما مجبور به دریافت کارت بازرگانی برای شرکت هستین.
مدارك كارت بازرگاني شركتي:
١-مدارك هويتي مدير عامل
٢- كپي از اساسنامه و آخرين تغييرات شركت
٣-اجاره نامه كد رهگيري دار يا سند به نام شركت
٤-گواهي عدم سوء پيشينه مديرعامل و ارائه اخرين مدرك تحصيلي (حداقل ديپلم)
٥-اظهارنامه دفاتر تجارتي
٦-دفاتر پلمپ
٧-نمونه امضاء و نمونه مهر
٨-كارت پايان خدمت مديرعامل در صورت مرد بودن.
گرفتن کد اقتصادی و مشاوره مالیاتی برای شرکت
انتخاب یک مشاور مالیاتی خوب علاوه بر اینکه شما را از جریمه ها و بدهی های مالیاتی سنگین نجات می دهد، حتی می توان کمک کرد تا از تخفیف ها، معافیت ها و کاهش قانونی مالیات بهرمند شوید. مشاوران تخصصی و مجرب ما در ثبت سفیر آماده خدمت رسانی به شما عزیزان میباشند کافی است تا با ما تماس بگیرید.
دریافت کد اقتصادی همراه با ثبت شرکت و اخذ کارت بازرگانی برای اشخاصی که به فعالیتهای اقتصادی و تجاری میپردازند، اجباری است.
ثبت تغییرات شرکت
افرادی که شرکت ثبت میکنند، میتوانند درصورت نیاز تغییراتی در شرکت ایجاد کنند که شامل موارد زیر میشود:
- تغییر در اساسنامه باشد، مانند آدرس شرکت یا نام یا موضوع فعالیت یا بندی از اساسنامه این موارد جزو اختیارات مجمع عمومی به طور فوق العاده است.
- تغییر در میزان سهام، یا اضافه شدن شریک جدید و موضوعاتی از این قبیل که این موارد هم در اختیار مجمع عمومی است.
- تمدید مدیران یا تغییر سمت که این موارد معمولا از اختیارات هیئت مدیره می باشد و نیاز به مجمع نیست.
قانون ثبت شرکت ها
ماده 1-هر شرکتی که در ایران به وجود می آید و مرکز اصلی آن در ایران باشد شرکت ایرانی محسوب میشود.
ماده 2-همه شرکت های ایرانی مذکور در قانون تجارت (سهامی، مختلط، ضمانتی،تعاونی) که در تاریخ اجرای این قانون موجود و مطابق مقررات قانون تجارت راجع به ثبت و تطبیق تشکیلات خود با قانون مزبور عمل نکرده اند باید تا پایان شهریور ماه 1310 تشکیلات خود را با مقررات قانون تجارت تطبیق نموده و مطابق قانون مزبور تقاضای ثبت کنند والا به تقاضای مدعی العمومی بدایت مکانی که ثبت باید در آن جا به عمل آید، محکمه مدیران آن ها را به یکصد الی هزار تومان جزای نقدی محکوم خواهد کرد و در صورتی که مدت فوق برای تطبیق تشکیلات با قانون تجارت و تقاضای ثبت کافی نباشد رئیس محکمه آغازین محل به تقاضای شرکت تا سه ماه مهلت اضافی خواهد داد.
ماده 3- از تاریخ اجرای این قانون هر شرکت خارجی جهت این که قادر باشد به وسیله شعبه یا نماینده به امور تجارتی یا صنعتی یا مالی در ایران مبادرت نماید باید در مملکت اصلی خود شرکت قانونی شناخته شده و در اداره ثبت اسناد تهران به ثبت رسیده باشد.
اگر شما از افرادی هستید که می خواهید شرکت خود را به ثبت برسانید، میتوانید در طی مسیر ثبت، از مشاوره حقوقی متخصصان مجرب ثبت سفیر بهره بگیرید.
ماده 4-هر شرکت خارجی که در تاریخ اجرای این قانون در ایران به وسیله شعبه یا نماینده مشغول به امور تجارتی یا صنعتی یا مالی است باید در ظرف چهار ماه از تاریخ مزبور تقاضای ثبت نماید. اگر این مدت جهت تهیه و تسلیم اوراق لازمه به اداره ثبت کافی نباشد، رئیس محکمه آغازین تهران به تقاضای نماینده شرکت تا شش ماه مهلت اضافی خواهد داد.
ماده 5-افرادی که به عنوان نماینده یا مدیریت شعبه شرکت های خارجی در ایران اقدام به امور تجارتی یا صنعتی یا مالی کرده و پیش از انقضای موعد مقرر تقاضای ثبت نکنند به تقاضای مدعی العموم بدایت و به حکم محکمه ابتدایی تهران محکوم به جزای نقدی از پنجاه تومان با هزار تومان خواهند شد و به اضافه محکمه برای هر روز تاخیر پس از صدور حکم، متخلف را به تادیه پنج تا پنجاه تومان محکوم خواهد کرد و هر زمان حکم فوق قطعی شده و تا سه ماه بعد از تاریخ ابلاغ آن تخلف ادامه یابد از عملیات نماینده یا مدیر شعبه شرکت متخلف جلوگیری خواهد نمود.
ماده 6-در مورد شرکت های خارجی که شرایط عملیات آن ها به موجب امتیاز نامه صحیح و منظمی مقرر است و صحت امتیاز را در موعد قانونی تقاضای ثبت وزارت امور خارجه تصدیق نماید مفاد بخش اخیر ماده فوق مجری نخواهد شد اما جزای نقدی برای هر روز تاخیر از صدور حکم از قرار روزی ده الی یکصد تومان است.
ماده 7-تغییرات راجع به نمایندگان شرکت و یا مدیران شعب آن باید به اداره ثبت اسناد کتبا اطلاع داده شود و تا هنگامی که این اطلاع داده نشده عملیاتی که نماینده و یا مدیر سابق به نام شرکت انجام داده عملیات شرکت محسوب است مگر این که شرکت اطلاع افرادی را که به استناد این ماده حقی می کنند از تغییر نماینده یا مدیر خود به ثبوت رساند.
ماده 8- شرکت های بیمه اعم از ایرانی و خارجی و تابع نظام نامه هایی خواهند بود که از طرف وزارت عدلیه تنظیم می شود. قبول تقاضای ثبت شرکت های فوق و شرایط راجعه به ادامه عملیات آن ها منوط به رعایت مقررات نظام نامه های مزبور خواهد بود.
ماده 9-جهت اجرای این قانون از طرف وزارت عدلیه نظامنامه های لازمه تنظیم خواهد شد در نظامنامه های مزبور باید راجع به مسئله های ذیل صریحا تعیین تکلیف شود:
1-اشخاصی که باید اظهار نامه ثبت بدهند.
2-اوراق و مدرک هایی که عین یا ترجمه مصدق آن ها باید ضمیمه اظهار نامه شود.
پیگیری ثبت شرکت
تمامی شرکتها و موسساتی که قصد راه اندازی و ثبت را به صورت قانونی و رسمی دارند، بایستی در سامانه اداره ثبت شرکتها، مدارک مورد نیاز را ارسال نموده و اقدام به ثبت شرکت نمایند. متقاضیان می توانند پس از ورود اطلاعات در سامانه ی اینترنتی و دریافت کد رهگیری ،بدون نیاز به مراجعه ی حضوری، تصمیمات اخذ شده را دنبال نموده و از محتوای آن مطلع شوند. لذا، کد رهگیری را تا حصول نتیجه نزد خود نگاه دارید.
با وارد شدن به سامانه و کلیک بر روی قسمت پیگیری درخواست با سه حالت مواجه میشوید:
1-نقض پرونده
با تکمیل فرم ها و ارسال آن به اداره ی ثبت شرکت ها اگر صورتجلسه شما دارای نقص باشد برای شما ابلاغ رفع نقص ارسال می شود.
2-رد پرونده
در حالتی دیگر حتی ممکن است صورتجلسه ی شما رد شود که در این حالت دلایل رد صورتجلسه طی ابلاغیه ای به شما اعلام می گردد تا نسبت به صدور صورتجلسه ی جدید اقدام نمایید.
3-صدور آگهی
زمانیکه صورتجلسه ی شما تایید شود؛ردرنهایت جهت صدور آگهی به روزنامه ارسال می گردد.
ثبت نام کد ثنا برای ثبت شرکت اجباری شد
طبق قانون جدید اداره ثبت شرکتها از آبان ماه 1400 کلیه اعضای هیئت مدیره شرکتهای تازه تاسیس می بایست برای درخواست تاسیس ابتدا در سامانه ثنا ثبت نام کرده و کد ثنا دریافت کنند، در نظر داشته باشید که این قانون اجباری بوده و در حال حاضر از این تاریخ در صورتی که پرونده ای بدون ثت نام کد ثنا ارسال شود از طرف اداره نقص خورده و کار شما رد خواهد شد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات متداول شما
هزینه ثبت شرکت چقدر است؟
هزینه ثبت یک شرکت کلا ثابت نیست و هرساله تغییر میکند اما قبل از اینکه کار را شروع کنید تخمین هزینه بزنید و مراقب افراد سو جو باشید در این رابطه سعی کنید با مشورت با اشخاص متخصص و اگاه به ثبت مجموعه و شرکت خود بپردازید که بعد ها با مشکلاتی نظیر قوانین مالیاتی ، قوانین سهام داری،مدیریت مالی و سرمایه ،.... مواجه نشوید.
اصلی ترین هزینه های ثبت یک شرکت کدام اند؟
برای ثبت یک شرکت شما نیاز به پرداخت هزینه کارمزد، حق ثبت، ابطال تمبر، پست مدارک، ثبت در روزنامه و پرداخت به اداره ثبت کشور خواهید داشت که در طول زمان این ارقام می تواند متغیر باشد.
ثبت شرکت چه مدت زمانی طول می کشد؟
مدت زمانی که ثبت شرکت به طول می انجامد در همه موارد یکسان نیست. اما در بیشتر موارد 14 روز کاری زمان نیاز است تا شما صاحب شرکت خود شوید.
آیا شرکت ها امکان انتخاب هرنوع اسمی را دارند ؟
خیر ، سازمان ها و شرکت ها با توجه به قوانین و دستورات ارائه شده مستلزم رعایت نکاتی در هنگام انتخاب نام برای خود هستند.
در چه صورتی نام شرکت با موفقیت ثبت خواهد شد ؟
پس از تنظیم اسناد ثبت شرکت و ثبت در سامانه ثبت شرکت ها، کارشناس مربوطه اوراق شرکت و یا سازمان را بررسی کرده و در صورت عدم مغایرت با قوانین آن را به ثبت می رساند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان میتوانید با
موسسه حقوقی ثبت سفیر تماس بگیرید
نظرات
مظفرزاده
میخوام شرکت ثبت کنم
@ilsafir
سلام روز بخیر بله درخدمتتون هستم
آرنوش آغی نژاد
سلام. در مورد بیمه اعضای هیئت مدیره سوال دارم
@ilsafir
سلام روزتون بخیر در اسرع وقت مشاوران ثبت سفیر با شما تماس میگیرند
براتی
سلام وقت شما بخیر سوالی دارم آگهی تغییرات که در نمایندگی ها انجام می شود آیا بعد از ثبت در سامانه قابلیت ویرایش دارد؟ ممنون براتی 0880022272 تماس 09154947290
@ilsafir
سلام روزتون بخیر بله قابلیت دارد
سلام من کارشناسی حقوق دارم البته کاراموز وکالت هم هستم آیا امکان ثبت موسسه حقوقی رادارم یاخیر
عرض سلام و ادب خدمت شما.. میخواستم بدونم امکان ثبت موسسه حقوقی با مدرک کارشناسی حقوق وجودداره یانه البته عرض کنم خدمتتون بنده دوره ی کاراموزیم شروع نشده فعلا چون از پذیرفته شدگان آزمون تعویقی 1400هستم فعلا فقط مدارک واسه ثبت نام فرستادیم کانون وکلا آذربایجان غربی (ارومیه)
@ilsafir
سلام روز بخیر باید یک وکیل دیگر هم معرفی کنید
سلام من کارشناسی حقوق دارم البته کاراموز وکالت هم هستم آیا امکان ثبت موسسه حقوقی رادارم یاخیر
عرض سلام و ادب خدمت شما.. میخواستم بدونم امکان ثبت موسسه حقوقی با مدرک کارشناسی حقوق وجودداره یانه البته عرض کنم خدمتتون بنده دوره ی کاراموزیم شروع نشده فعلا چون از پذیرفته شدگان آزمون تعویقی 1400هستم فعلا فقط مدارک واسه ثبت نام فرستادیم کانون وکلا آذربایجان غربی (ارومیه)
سيروس خانه زاد
سلام میخوام شرکت ادوات سازی ثبت کنم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
علی
سلام میخواستم شرکت بین المللی سهامی خاص ثبت کنیم چه مدارک لازم وهزینش چقدر میش و مجوز این شرکت چند هس ۰۹۰۵۶۵۲۶۸۶۲
@ilsafir
سلام روز بخیر مشاورین موسسه در اسرع وقت باهاتون تماس میگیرن
شیری
سلام وقت بخیر میخواستم مطلع بشم از سرمایه اولیه جهت ثبت شرکت و اینکه یک نفر هستم و مدیر و حسابدار چجوری معرفی کنم
@ilsafir
سلام روز بخیر برای ثبت شرکت حداقل سرمایه مورد نیاز 100 هزار تومان است و حداقل اعضا باید 2 نفر باشند